(0)

Elin under havet

E-book


Elin leder efter et kampsportstrÌningscenter pü internettet og für kontakt med trÌneren AndrÊ. Han virker sød og vil gerne hjÌlpe hende. AndrÊ forklarer Elin, hvordan hun skal trÌne. Efter at have skrevet sammen en tid, foreslür han, at hun skal komme forbi trÌningscentret til en prøvetime. Men det viser sig, at AndrÊ har helt andre tanker med mødet.

Pressen skrev:

"En dyster og alvorlig fortÌlling fortalt i et poetisk visuelt univers af sort-hvide tegninger i manga-stil med meget lidt tekst. En krÌvende, men symbolrig fortÌlling, der kan tüle at fü sat mange ord pü i en efterfølgende refleksion. Mesterlig, flot og original debut. Der findes flere bøger om seksuelle overgreb, men den her er helt sÌrlig, fordi den meget originalt afsøger et tabubelagt emne i et grafisk univers fuld af symboler, billeder og poesi."

- Morten Halskov Jensen, Lektør

"Denne Ìdende ondskab beskriver Malmberg nÌnsomt og nÌsten ordløst i en effektiv og let mangaagtig tegneseriestil, hvor virkelighed og fantasi flyder sammen. Almberg lader süledes Elin udkÌmpe sin frigørende mentale kamp i en symbolfyldt drømmeagtige verden under havet. En yderst lovende debut."

**** - Kari Sønsthagen, Berlingske

"En fremragende bog, en ekstraordinÌrt flot fortalt og helstøbt billedfortÌlling, et tungt emne hündteret virtuost, Elin under havet kan varmt anbefales!"

- Anette Grønholt Andersen, Børn & Bøger