(0)

F*ck restrictions and your mom too

E-book


19-ÅRIGE VICTORIA SCHAPIRO FORTÆLLER RÅT FOR usĂždet om livet med en spiseforstyrrelse som ung dansk generation Z ’er i denne ĂŠrlige, skrĂŠmmende, men ogsĂ„ morsomme selvbiografi-mĂžder-selvhjĂŠlpsbog.

F*CK RESTRICTIONS – AND YOUR MOM TOO er en fortĂŠlling om kĂŠrester, sex, trĂŠningsnarkomani, afhĂŠngighed, frihed og hĂ„b. Det er historien om, hvordan Victoria blev fanget i sit eget liv, og hvordan hun – omsider – slap ud igen.

Jeg var fjorten, da jeg udviklede en spiseforstyrrelse. DĂ„rlige relationer, hormonel overload, min mors Botox-besĂŠttelse og kunstige bryster pĂ„ sociale medier fuckede mit hoved op og gav mig angst, lavt selvvĂŠrd og stress. Det resulterede i, at jeg begyndte at kontrollere min mad. Denne bog fortĂŠller om min rejse – fra den fĂžrste uskyldige slankekur til nonstop sult, selvpineri og sammenbrud – og vejen tilbage igen takket vĂŠre professional hjĂŠlp.

Fortalt med vid, bid og selvudleverende humor, er det Victorias hÄb, at hendes historie kan vÊre et wakeupcall i forhold til diÊtkulturen, som med sociale medier er blevet et rÊs mod afgrunden, der koster liv.

Bogen udkommer bÄde i en dansk og engelsk version, idet Victoria skrev det oprindelige manuskript pÄ engelsk.

VICTORIA SCHAPIRO (f. 2003) er fra KĂžbenhavn. Hun har kĂŠmpet med en restriktiv spiseforstyrrelse siden ottende klasse, som har resulteret i social isolation, depression og selvmordstanker. Efter at have vĂŠret i behandling er hun i dag gladere, end hun har vĂŠret i mange Ă„r.

Victoria er uddannet pĂ„ Niels Brocks Handelsskole. NĂ„r hun ikke lĂŠser upassende kĂŠrlighedsromaner (for voksne), er hun som regel i fitnesscentret eller sammen med sin familie, i gang med at spise peanutbutter eller se ”Shrek” for 117. gang (eller standup-shows med sin mor – de blev genforenet efter bogen).