(0)

Hvid som sne

audiobook


Derek Strange er privatdetektiv i Washington D.C. Han er sort, tidligere politimand og bundhÌderlig. Han ved godt, at der er sager, han müske skal holde sig fra, men indimellem tager han dem alligevel, nür hans gode hjerte løber af med ham. Det sker, da han hyres til at kigge nÌrmere pü en sort betjents tragiske død.

Christopher Wilson blev skudt ned af en hvid betjent under en temmelig forvirret politiaktion en sen aften. Wilsons mor vil have Strange til at undersøge sagen, fordi hun vil have sin søn renset for de efterfølgende anklager om alkoholmisbrug og uansvarlighed. Da Strange kigger nÌrmere pü sagen, für han uventet hjÌlp fra den mand, der skød Wilson, den irske eksbetjent Terry Quinn. De arbejder forbløffende godt sammen og für i løbet af efterforskningen indblik i den uhyggelige virkelighed, der hersker i Washington D.C.'s underverden, hvor büde politiet og de kriminelle opererer efter deres egne hemmelige regler, og hvor menneskeliv tÌller mindre end kontanter, hürde stoffer og alle de andre former for betalingsmidler, der florerer i de kredse.

George P. Pelecanos har skrevet elleve kriminalromaner og introduceres nu pü dansk med sin serie om privatdetektiven Derek Strange. Pelecanos er født i Washington D.C. i 1957. Han har arbejdet som büde bartender, bygningsarbejder og butiksassistent, uafhÌngig filmproducent og journalist, inden han blev krimiforfatter. Alle hans romaner foregür i eller omkring Washington D.C., og blandt anmeldere bliver han kaldt Washingtons Zola. Flere af hans romaner er prisbelønnede, og mange af dem er oversat til en lang rÌkke sprog.


Narrator: Hans Bay
Duration: