(0)

I en anden verden

E-book


I en anden verden er en dystopisk thriller om en ung mands jagt pĂĽ lykke i det fremtidige klima- og flygtningeramte Danmark, hvor menneskets liv er fjernere fra naturen end nogensinde.

Det er over 50 ür siden, muren stod fÌrdig omkring det tidligere København og Malmø. Siden da har Øresundbys befolkning levet i tryghed uden truslen fra sydens klimamigranter.

Bag muren møder vi den unge mand Leo, som drømmer om at se verden, selvom han ogsü er bange for de farer, der findes derude. Da han ved et tilfÌlde møder sin gamle veninde, Henya, og für chancen for at besøge en stamme pü øen Møn, vÌlger han at lÌgge sin frygt pü hylden og tro pü det gode i alle mennesker.

Som dagene hos stammen går, bliver Leo dog mere og mere i tvivl, om det var det rette at gøre …

I en anden verden er Maiken Milters debutroman. IdÊen til bogen fik hun i flyet pü vej hjem fra et feltstudie i Nepal, og hun begyndte at skrive, da hun i 2017 blev fÌrdiguddannet geograf. Efter 10 ür i København, bor hun i dag i Roskilde med sin kÌreste, arbejder i en børnehave og er stor fan af bøger, bÌredygtighed, kunst, natur og psykologi.