(47)

Kuolema Punkaharjulla

audiobook


Kun Lasse Lehtiö ja hÀnen puolisonsa Riitta Vanhanen saapuvat Punkaharjulle, molemmat odottavat edessÀ siintÀvÀÀ rentouttavaa kesÀlomaa. Onhan Vanhasen ystÀvÀ Kerttu HeikkilÀ lÀhtenyt kesÀksi Espanjaan ja tarjonnut huvilaa pariskunnan kÀyttöön.

Lehtiö ja Vanhanen pÀÀsevÀt nopeasti mukaan huviloiden viehÀttÀviin kesÀperinteisiin. Idylli ei kuitenkaan kestÀ pitkÀÀn, sillÀ erÀissÀ kesÀjuhlissa tapahtuu mystinen kuolema. Juhlien isÀntÀ Toni Grönqvist siemaisee viskiÀ ja seuraavana hetkenÀ hÀn makaa maassa kuolleena.

Lomailu saa riittÀÀ rikostutkijoina kunnostautuneille Lehtiölle ja Vanhaselle. He pÀÀttÀvÀt auttaa paikallista poliisia Klaus Karppelaa selvittÀmÀÀn, mitÀ Grönqvistille oikein tapahtui.

Rikostutkija Lassi Lehtiö on mies, jonka eteen sattuu jatkuvasti toinen toistaan mystisempiÀ murhatapauksia. Onneksi Lehtiön ei kuitenkaan tarvitse ratkoa rikoksia yksinÀÀn, vaan hÀn saa apua terÀvÀ-ÀlyiseltÀ naisystÀvÀltÀÀn Riitta Vanhaselta.

Matti Rautiainen on suomalainen dekkaristi, joka on julkaissut neljÀ romaania. Esikoisromaaninsa "Lallin perintö" Rautiainen julkaisi vuonna 2013. Rautiainen on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori.


Narrator: Panu Vauhkonen
Duration: