(0)

Terroristens testamente

E-book


En klient beder advokat Carsten Allingsø om at opbevare et hemmeligt testamente. Han mü kun übne det, hvis klienten dør. Da Allingsø opdager, at klienten ikke er den, han giver sig ud for at vÌre, beslutter han sig for at übne dokumentet. Det er ikke noget testamente. I stedet implicerer det fire personer i en alvorlig forbrydelse. En af dem er meget tÌt pü Allingsø.

Allingsø mistÌnker, at sagen kan hÌnge sammen med et terrorangreb, som fü dage tidligere blev begüet i Parken. Han tør ikke gü til politiet, før han ved, om testamentet er et forsøg pü at miskreditere Allingsøs bekendte. Han forsøger i stedet selv at hitte rede i miseren. Det viser sig at vÌre hans livs farligste plan.

383 sider.

Uddrag af bogen

Da jeg ankom til kontoret, stod der en mand og ventede. "Carsten Allingsø?" spurgte han.

"Du har fat i den helt rigtige," bekrĂŚftede jeg. Jeg gav hĂĽnd og bemĂŚrkede hans kraftige, hĂŚrdede hĂŚnder. Jeg lukkede os ind.

Manden var sorthüret med et stort, sort fuldskÌg og øjenbryn sü sorte og buskede, at man havde svÌrt ved at se hans øjne, der var sammenknebne som en brun sprÌkke.

Der var ingen alarmklokker, som ringede. Bortset fra fuglereden pü kinderne virkede han ret normal. Jeg havde ingen anelse om, at manden over for mig snart ville blive en af klodens mest eftersøgte.

"Hvad kan jeg hjĂŚlpe dig med?" spurgte jeg.

"Jeg vil bede om din hjĂŚlp, men det forudsĂŚtter, at du kan holde pĂĽ en hemmelighed. Kan du det?"

Om forfatteren:

Eivind Einersen, født 1969, er advokat i Bech-Bruun. Han har tidligere skrevet jurabøger, men har nu kastet sig over spÌndingsgenren. Han bor i Rødovre med sin kone og deres søn.