(0)

Terroristens testamente

e-bok


En klient beder advokat Carsten AllingsÞ om at opbevare et hemmeligt testamente. Han mÄ kun Äbne det, hvis klienten dÞr. Da AllingsÞ opdager, at klienten ikke er den, han giver sig ud for at vÊre, beslutter han sig for at Äbne dokumentet. Det er ikke noget testamente. I stedet implicerer det fire personer i en alvorlig forbrydelse. En af dem er meget tÊt pÄ AllingsÞ.

AllingsÞ mistÊnker, at sagen kan hÊnge sammen med et terrorangreb, som fÄ dage tidligere blev begÄet i Parken. Han tÞr ikke gÄ til politiet, fÞr han ved, om testamentet er et forsÞg pÄ at miskreditere AllingsÞs bekendte. Han forsÞger i stedet selv at hitte rede i miseren. Det viser sig at vÊre hans livs farligste plan.

383 sider.

Uddrag af bogen

Da jeg ankom til kontoret, stod der en mand og ventede. "Carsten AllingsĂž?" spurgte han.

"Du har fat i den helt rigtige," bekrÊftede jeg. Jeg gav hÄnd og bemÊrkede hans kraftige, hÊrdede hÊnder. Jeg lukkede os ind.

Manden var sorthÄret med et stort, sort fuldskÊg og Þjenbryn sÄ sorte og buskede, at man havde svÊrt ved at se hans Þjne, der var sammenknebne som en brun sprÊkke.

Der var ingen alarmklokker, som ringede. Bortset fra fuglereden pÄ kinderne virkede han ret normal. Jeg havde ingen anelse om, at manden over for mig snart ville blive en af klodens mest eftersÞgte.

"Hvad kan jeg hjĂŠlpe dig med?" spurgte jeg.

"Jeg vil bede om din hjÊlp, men det forudsÊtter, at du kan holde pÄ en hemmelighed. Kan du det?"

Om forfatteren:

Eivind Einersen, fĂždt 1969, er advokat i Bech-Bruun. Han har tidligere skrevet jurabĂžger, men har nu kastet sig over spĂŠndingsgenren. Han bor i RĂždovre med sin kone og deres sĂžn.