(10)

Tiltu ja Lettu - Taskukaihon tapaus

audiobook


Kun puutarhatonttu ottaa lopputilin!

Tiltun ja Letun pertinjuntti on kyllÀstynyt seisomaan saappaat mullassa puutarhatonttuna ja tekee lakon. KekseliÀistÀ sisaruksista kertova kirja sopii kaikille HeinÀhatun ja Vilttitossun, Onnelin ja Annelin sekÀ Marikin ystÀville!

Tiltu ja Lettu komennetaan siivoamaan leikkimökkinsÀ, sillÀ perheen piha on Kaunein puutarha -kilpailussa. MökissÀ siskoksia odottaa kauhea nÀky: tavarat ovat hujan hajan ja pertinjuntti makaa tonttuiluun tympÀÀntyneenÀ lipastonlaatikossa. SyypÀÀ löytyy puutarhatontun taskusta: sinne on pesiytynyt taskukaiho. Vaan millÀ otuksen saisi hÀÀdettyÀ?

”Tiltun ja Letun vauhdikkaasta pĂ€ivĂ€stĂ€ kuuleminen sai omat viisi- ja kolmevuotiaani kikattamaan monta kertaa, ja tyttöjen puolesta olisin voinut lukea vaikka koko kirjan siltĂ€ istumalta alusta loppuun. Se jos mikĂ€ on onnistuneen kirjan merkki!” Lue meille Ă€itikulta -blogi

Siskokset puutarhatonttuineen ovat seikkailleet Tiltu ja Lettu -kirjoissa Leikkimökin asukas, Joulujupakka ja Kadonneet puutarhatontut.

Taru Viinikainen (s. 1983) on ammatiltaan Àidinkielen ja kirjallisuuden opettaja.

Oili Kokkonen (s. 1983) on kuvittaja ja taidekÀsityölÀinen, joka on kuvittanut Tiltu ja Lettu -kirjojen lisÀksi Paula Norosen Tagli ja Telle -kirjasarjaa sekÀ postikortteja. Kokkonen on ollut toteuttamassa Heinolan kirjastoon Tiltun ja Letun Lukuleikkimaailmaa.


Narrator: Elisa Salo
Duration: