(0)

Skyggemanden og Jaget af et sort væsen

Livre audio


Calisa er forsvundet, så Nanna er helt alene i det mørke studie… Eller, helt så dramatisk er det ikke, men Nanna er alene og har fundet fire SKRÆMmende lytterberetninger frem til jer.

Vi starter i Grønland, hvor en lytter ser en skyggemand i sin vuggestue. Så besøger vi et hjemsøgt barndomshjem og bagefter hører vi om en lytter, der er blevet jaget af et lille sort væsen.

Til sidst får en lytter et KÆMPE chock på en aftentur på en lille ø.

Instagram og stemmerne bag SKRÆMT! :

https://www.instagram.com/skraemtpodcast/

https://www.instagram.com/nannalindhardt/

https://www.instagram.com/calisawolters/

Skræmt!

I SKRÆMT! dykker værterne, Nanna & Calisa, i hvert afsnit ned i alle de emner, som får det til at løbe koldt ned ad ryggen. Fra hjemsøgte kirkegårde og stemmer i mørket, til smilende dæmoner og skrækindjagende hospitaler. Tag med på en rejse ind i mørket, hvis du tør…

Nanna Lindhardt Hansen er en erfaren podcaster, og har flere års erfaring fra musikbranchen. Nanna har en bachelorgrad i music management fra Rytmisk musikkonservatorium i København. Nanna har været med fra podcastens tilblivelse tilbage i 2019, hvor den dengang hed "gåsehud".

Cecilie Alisa Wolters (C.A. Wolters) er en dansk/engelsk dark-fantasyforfatter som er skaber af den danske ‘Det røde daggry’ trilogi. Hendes forfatterskab er præget af dystre romantiske spøgelseshistorier og blodigt erotika fyldt med anime-sværdkampe.