(0)

10 Kortnoveller volym 3

audiobook


Denna antologi innehÄller följande, mestadels humoristiska kortnoveller.

Jared Pond och Humörskomplikationen. (Jared mÄste rÀdda en ilsken australiensk tennisspelare frÄn finkan efter en poliskonfrontation. Men Àr det lÀmpligt att ligga med tjejen som tennisproffset ÄtrÄr?)

Jared Ponds första uppdrag. (Jared blir rÄnad pÄ sina pokervinster och Greg Steele anstÀller honom som ett lockbete för att finna de ryska underrÀttelseagenterna som utpressar PremiÀrminister Marvin Richbull. Men Àr det lÀmpligt att anvÀnda en rysk telefon om man inte vet vad texten sÀger?)

Jared Pond och Yakuzakontakten. (Jared Äker till Japan och retar upp sin japanska kollega Mio Kazama, genom sina upptÄg och sin inkompetens. Eller Àr hennes ilskna blickar bara en fasad för att dölja hennes sanna kÀnslor?)

Fotbollsdejten. (Geoffrey bjuds ut pÄ en dejt av den vackraste östasiastiska kvinnliga fotbollsspelaren i Sydney, Jasmine Xi. Men Àr Jasmine intresserad av Geoffrey eller har hon en annan agenda?)

Jakten pÄ Farlige Daves Skatt. (En namnlös skattjÀgare letar efter Farlige Daves skatt och inser att han rÄkat ut för en intrikat marknadsföringskamanj.

Jared Pond och Surströmmingsfabriken. (Jared Pond mÄste Äka till Sverige för att stoppa en konspiration som vill sprida asatron över hela vÀrlden genom att gömma droger i surströmmingsburkar.

Den missnöjda fotbollsterroristen. (En uttrÄkad callcenter operatör bestÀmmer sig för att stoppa en terrorist för att bota sin tristess. Men orsakade Fotbollsdomare Marvin Lundgrens tvivelaktiga domslut verkligen en sjÀlvmordsbombare? )

Jared Pond och den udda malaysiska agenten. (Jared Pond mÄste jobba med den udda Malaysiska agenten Diah Raja för att avslöja vem som mördade den malaysiska konsuln och stoppa en liga med drogsmugglare. Men Àr det lÀmplig att anvÀnda en tÀndare i ett högexplosivt droglabb?)

Kingsleys Resa i Indien.

Jared Pond och den tamilska gurun.


Narrator: Martin Lundqvist
Duration: