(0)

Är allt jag lärt mig om kärlek en lögn?

audiobook & e-book


"Sara Sommerfeld / / debuterar som författare och hon gör det med bravur." / / Boken är mycket medryckande skriven och med sitt tempo och sin personliga berättarröst är den mycket svår att lägga ifrån sig. För alla som någon gång brottats med självtvivel och prestationsjagande är igenkänningsfaktorn hög. Sommerfelds debut är en inspirerande berättelse om att vi människor allra längst inne är mer lika än olika och att alla duger precis som vi är. Läs den!" - Kajsa Banck, BTJ. Helhetsbetyg: 5 Briljant

"En så ljuvlig och skickligt gjord bok! Den är ärlig, kärleksfull och brutal, men hela tiden på väg mot ljuset." - Camilla Läckberg

En själslig detektivresa i jakten på kärlek och sitt sanna jag

Huvudkaraktären Sara har allt en framgångsrik skådespelarkarriär, stort umgänge, bostadsrätt ett stenkast från Stureplan och inbjudningar till de mest eftertraktade festerna. Nu ska hon kröna vuxenlivet med att flytta ner till sin snygga italienska pojkvän, stadga sig och bilda familj. Men på insidan är hon slutkörd. För många vilda festnätter, för många destruktiva kärleksrelationer och åratal av hårt arbete har tagit ut sin rätt.

När italienaren visar sig vara en i raden av dåliga män fattar hon ett livsavgörande beslut. Lägenheten är ju ändå uthyrd och alla jobb pausade. Hon ska inte till Rom. Hon ska resa till Bali! Med Elizabeth Gilberts klassiska roman Eat, pray, love som följeslagare blir det en såväl dramatisk som livsomvälvande resa.

En självbiografisk roman om att döda sin inre prestationsdjävul och om att resa långt bort för att hitta hem, skriven med både visdom och en stor portion humor.

Sara Sommerfeld är en prisbelönt skådespelerska med ett 50-tal film-, tv- och scenproduktioner i ryggen, inklusive Guldbaggenominering och pris för Bästa kvinnliga skådespelare. Sara är också utbildad manusförfattare och filmregissör. År 2023 debuterade hon som dramatiker med soloshowen Show Bizniz på Dramatens stora scen.

"Sara, you are a joy and a wonder!"

- Elizabeth Gilbert