(0)

Casmir og folket i skoven

E-book


PÄ en stormfuld dag er Alicia pÄ vej hjem fra kÊlkebakkerne, da hun ser ham. Casmir. Et rensdyr sÄ mÊgtigt, at det nÊrmest stopper stormen omkring sig og sÊtter tiden i stÄ. Men fÞr hun ved af det, er han vÊk. Alicia kan ikke lade vÊre med at tÊnke pÄ Casmir og beslutter sig for at lede efter ham. Da hun efter en ihÊrdig sÞgen finder ham, fÞrer han hende med ind i en anden verden, fuld af skovfolk og de frygtelige asaillerer. Alicia opdager snart, at intet i denne verden er, som det ser ud til, og intet ville kunne have forberedt hende pÄ, hvad der nu vil ske 


Uddrag af bogen

Jeg dukkede mig ind under bladene – og der mĂždte mig en hel lille landsby fuld af trĂŠlignende smĂ„ mennesker. “Dette er gahabaerne, det lille skovfolk.” Aldrig i min vildeste fantasi havde jeg troet, at jeg ville mĂžde et skovfolk, et rigtigt skovfolk. Jeg satte mig stille pĂ„ knĂŠ, og de smĂ„ gahabaerer kom forsigtigt hen og kiggede pĂ„ mig. Deres hoveder lignede smĂ„ trĂŠstubbe, med nattesorte, funklende Ăžjne. Kroppen var lavet af grene og lidt mos i forskellige grĂžnne nuancer, alt samlet til en lille krop. Det sĂ„ ud til, de allerede kendte Casmir, for de lĂžb ham alle i mĂžde og satte sig i nĂŠrheden af ham.

Om forfatteren

Alberte Thusgaard (f. 2006) gÄr i 8. klasse og bor i Rebild Kommune. Casmir og folket i skoven er Albertes debut som forfatter.