(8)

De brudte segl

audiobook & e-book


Terrorgruppen Skyggen har i sinde at drĂŠbe USA’s prĂŠsident, nĂ„r han kommer til Rebild den 4. juli for at annoncere, hvad USA vil gĂžre ved iranernes hemmelige atombombeprogram. Det er imidlertid usikkert, om besĂžget pĂ„ nationaldagen overhovedet bliver til noget, for inden da mĂ„ USA skaffe beviser for, at iranerne rent faktisk har brudt atomaftalen.

Da den danske bombeinspektÞr Adam opdager et brudt segl pÄ sit overvÄgningskamera og senere finder sin kollega myrdet i Iran, tyder det unÊgteligt pÄ, at landet ikke har rent mel i posen, men snart er Adam spundet ind i et net af bedrag og lÞgne, der rÊkker langt ud over Irans landegrÊnser. Han har fÄet at vide, at han skal holde sine kort tÊt pÄ kroppen, for hvem kan han egentlig stole pÄ som brik i et storpolitisk spil?

Forfatteren Steffen Groth er tidligere leder af IAEA og professor i nuklearmedicin. Han bruger sin indgÄende viden til at skrive intense spÊndingsromaner med komplekse politiske plots og hans bÞger er tidligere blevet sammenlignet med Dan Browns.


Narrator: Morten RĂžnnelund
Duration: