(0)

Den evige filosofi

E-book


Aldous Huxleys bog "Den evige filosofi" bestÄr af smÄ uddrag fra mindre kendte og svÊrt tilgÊngelige tekster, der tilsammen og tilsat forfatterens egne kommentarer beviser, at de spÞrgsmÄl og begreber, der har optaget menneskene gennem Ärtusinder, har vÊret bemÊrkelsesvÊrdigt ens verden over. Tanken om en gud, budskabet om nÊstekÊrlighed, overvejelserne om menneskets bestemmelse gÄr igen pÄ tvÊrs af kulturer og Ärhundreder.

"Den evige filosofi" indeholder tekster af bl.a. William Law, Augustine Baker og Jean Pierre Camus og er en uundvÊrlig hÄndbog for det moderne tÊnkende menneske, der interesserer sig for livets store spÞrgsmÄl.

Aldous Huxley (1894-1963) var en engelsk forfatter og filosof, der er bedst kendt for sin dystopiske roman "Fagre nye verden" og essayet "Erkendelsens dÞre", som fortÊller om hans personlige oplevelser med psykedeliske stoffer. Aldous Huxley interesserede sig for forskellige emner som etik, politik og mysticisme og skrev bÄde romaner, noveller, digte, rejseskildringer, essays, prosa og filmmanuskripter.