(26)

Den fortabte datter

audiobook & e-book


"Hvad vil du vÊre, nÄr du bliver stor?" "PrÊsident for De forenede Stater!"

SĂ„ledes svarer den kun 11-Ă„rige Florentyna sin far, en rig, polskfĂždt ejer af en stor hotelkĂŠde. Men hun er kvinde, af polsk afstamning og katolik – i USA tre vĂŠsentlige hindringer for at kunne nĂ„r det mĂ„l, hun har sat sig.

I fÞrste omgang har hun ambitioner om at overtage sin fars store internationale hotelimperium; men inden hun nÄr sÄ vidt, mÞder hun manden i sit liv og kastes af samme grund ud i en nÄdeslÞs familiefejde. Intet kan fÄ Florentyna til at opgive Richard, og de to skaber sig hver isÊr en strÄlende karriere og oplever sammen et lykkeligt familieliv.

FÞrst i en moden alder gÄr Florentyna for alvor ind i politik. En verden af korruption, uÊrlighed og hÄrdhed Äbner sig for hende, men nu kan intet standse Florentyna. Hun er pÄ vej mod toppen: prÊsidentembedet i De forenede Stater. Trods hÄrd kamp og ofte uretfÊrdig modstand giver hun ikke op.

"Den fortabte datter" er en selvstĂŠndig fortsĂŠttelse af "Kane og Abel".

Jeffrey Archer (f. 1940) er britisk forfatter og tidligere politiker. Archer har solgt over 330 millioner bÞger pÄ verdensplan, og de har ligget nummer et pÄ bestsellerlister verden over. Hans bÞger er udkommet i 97 lande. Jeffrey Archer bor i London.


Narrator: Jesper BĂžllehuus
Duration: