(8)

Det ingen annan vet

audiobook & e-book


Det Ă€r alltid riskabelt att berĂ€tta en hemlighet och det gĂ€ller det mörka, sĂ„vĂ€l som det kittlande roliga och ljusa. Risken Ă€r att inte bli förstĂ„dd, att bli misstrodd. DĂ„ blir ensamheten större Ă€n innan locket lyftes av. Å andra sidan - man kan bli mött av all omsorg och förstĂ„else i vĂ€rlden. DĂ„ kan ensamheten förvandlas till ett livsavgörande möte. Möten av det slaget skulle inte behöva vara sĂ„ sĂ€llsynta om vi lyssnade mellan raderna och stĂ€llde rĂ€tt frĂ„gor. DĂ„ skulle mĂ„nga bördor lĂ€tta och oupptĂ€ckta skatter komma i dagen.

Det Ă€r författaren, Liselotte J Anderssons önskan med boken Det ingen annan vet. Än en gĂ„ng fĂ„r vi möta den vĂ€rmande och lĂ€kande ton som Ă€r signifikant för henne som författare, pastor och sjĂ€lavĂ„rdare. Hon Ă€r mycket uppskattad för sin livsnĂ€ra förkunnelse i tal och skrift och en stor del av sin arbetstid har Liselotte tillbringat i det enskilda samtalsrummet. Till hjĂ€lp och tröst för mĂ„nga.

Liselotte J Andersson Àr författare till ett tiotal böcker och Àr medförfattare till ytterligare ett tiotal. Hon har Àven varit med och startat tre olika tidskrifter: Nytt Liv, Trots Allt och Pilgrim.