(0)

Det nya laget

audiobook & e-book


I den andra efterlÀngtade delen i serien Dunder och fotbollen: Det nya laget kÀmpar Madde Dunder och Tindra Blixt för att fÄ ihop sitt egna fotbollslag. Efter att ha fÄtt nobben av killaget bestÀmmer de sig för att ta saken i egna hÀnder. Det visar sig att det trots allt finns fler i Lilla Vargudden som vill spela fotboll, och snart har de ett lag. Nu gÀller det bara att trÀna och fÄ spela matcher.

Men utmaningarna för det nya laget Àr mÄnga. Den sjÀlvutnÀmnda trÀnaren Soraya Àr stenhÄrd, och alla fotbollsspelare i laget har inte riktigt samma ambitionsnivÄ som Dunder och Tindra. Dessutom lÄter fotbollsklubben tjejerna bara trÀna nÀr killarna inte trÀnar, det vill sÀga pÄ mycket obekvÀma tider. Trots det vinner laget allt fler matcher och drar pÄ det viset till sig mer uppmÀrksamhet, inte bara i Lilla Vargudden, utan ocksÄ bland fotbollsklubbarna i grannkommunerna.

SÖREN OLSSON Ă€r författaren bakom succĂ©erna Sune och Bert tillsammans med Anders Jacobsson. LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON stĂ„r gemensamt bakom flera bĂ€stsĂ€ljare, sĂ„ som Youtubeprofilerna Jocke och Jonna Lundells sjĂ€lvbiografier. Tillsammans har de ocksĂ„ skrivit serien Luna och superkraften.


Narrator: Kerstin Linden
Duration: