(64)

Du har da ikke ADHD

E-book


"Du har da ikke ADHD" er ofte den kommentar jeg fÄr, nÄr jeg en sjÊlden gang deler det, som har vÊret meget privat for mig de seneste Är. Nogle er overraskede, mens andre siger det i et belÊrende tonefald, fordi der stadig hersker stor uvidenhed omkring det at have ADHD.

Jeg vil gerne sÊtte dig ind i, hvad ADHD egentlig er, uden at det bliver tÞrt og teknisk. Jeg vil ogsÄ gerne prÞve at komme myterne omkring ADHD hos voksne til livs, og det forsÞger jeg pÄ bedste vis at gÞre i denne bog.

"Du har da ikke ADHD" er min helt personlige fortÊlling om, hvordan det var for mig, altid at fÞle sig anderledes, da jeg var barn, som teenager og senere i mit voksenliv, indtil jeg som 47-Ärig fik stillet diagnosen. PÄ dette tidspunkt faldt de sidste brikker i mit livs puslespil endelig pÄ plads.

Til trods for diverse daglige udfordringer, er der ogsÄ mange fordele ved ADHD. Noget som de fÊrreste er klar over! Det er derfor lige sÄ vigtigt for mig at udbrede kendskabet til vores superpowers, som det er at forklare, hvordan og hvorfor vores hjerne fungerer lidt anderledes end din.

Ingen gÄr gennem tilvÊrelsen uden udfordringer af den ene eller anden slags, men det er min overbevisning, at vi hver isÊr stadig har pligt til, at fÄ det allerbedste ud af vores liv. Vi fÄr nemlig ikke en chance for at gÞre det om! At have viljen til at gÞre sit bedste og vÊre positivt indstillet, er et bevidst valg, man kan trÊffe, nÄr man slÄr Þjnene op til en ny dag.