(4)

Ekstraordinær

audiobook


HAAAY you gorgeous human being! M’kay, let’s just get one thing straight. Du er lige præcis som ditDNA, universet (whatever you believe in) vil have, du skal være.Derfor ved jeg, at du ikke har brug for en selvhjælpsbog. ‘Cuz newsflash! DER ER INTET GALT MED DIG! Du er bare et ekstraordinærtmenneske, der vil MERE her i livet!

Vi kan hurtigt blive enige om, at den viden, du har lige nu, har førtdig til, hvor du er i dag. Ellers havde du ligesom … været et andetsted. Det giver derfor også mening, at det kræver ny og vildere viden,hvis du vil nye og vildere steder hen. DERFOR har jeg skabt denneself-EDUCATION bog til dig.

Vi vil her gennemgå ALT, du behøver at vide for at blive en endnumere fierce udgave af dig selv. Fordi lad os være ærlige this “playingit small”-thing. Not cute. At lave jantelovs-finter på dig selv, for ikkeat “take up too much space”… BORING! Det giver ingen mening, oger SPILD af FABULOUS human being!

UH! Og en anden god nyhed er, at du ikke behøver at rejse på silentretreats til lande, du aldrig har hørt om før, spise svampe eller få enskulder hevet af led i et forsøg på at finde zen i Eka Pada ViparitaDandasana - for at “FINDE DIG SELV”.

Du ER lige her med denne bog i dine hænder. Så spar de penge ogbesvær and spend some quality time with your good old SELF.

The only person you can ever change is yourself.


Narrator: Rikke Laulund
Duration: