(3)

Fremmed fugl

audiobook & e-book


En fugleinfluenza har ramt Gotland, og Þens grÊnser lukkes mod omverdenen. Panikken breder sig blandt indbyggerne, mens myndighederne stÄr over for et umuligt dilemma: Skal man ofre nogle fÄ menneskeliv for at redde et flertal?

Sandra HÀgg er sygeplejerske pÄ en privat sundhedsklinik og gÞr under sit arbejde en foruroligende opdagelse. Sammen med freelancejournalisten Tobias Westberg forsÞger hun at fÄ bekrÊftet sin mistanke. Men forsÞget pÄ at finde svar kommer til at koste hende livet.

Kriminalassistent Maria Wern er pÄ sporet af en mand, som sÊlger influenzamedicin pÄ nettet, og som kontakter sine kunder under falsk identitet. Alt tyder pÄ, at han havde planer om at mÞdes med Sandra. Det, som under efterforskningen begynder som en vag fornemmelse, bliver efterhÄnden til skrÊmmende kendsgerninger.

Fremmed fugl er 7. bind i Anna Janssons populĂŠre serie om kriminalassistent Maria Wern. Serien har solgt over 4 mio. eksemplarer, er oversat til 17 sprog og har hĂžstet stor succes som tv-serie i Skandinavien.


Narrator: Karen Abrahamsen
Duration: