(8)

Genstart

audiobook & e-book


Anmelderrost debutroman af forfatteren til 'Ukendt land' nu udgivet i en ny og redigeret version. Konspiratorisk og faktuel spĂŚndingsroman med twist af krimi.

Genstart endte pü toppen af Saxos bestsellerliste, da den udkom første gang, og kom ind som nummer to pü Amazons bestsellerliste i Italien.

Da den unge retsgenetiker, Sarah Bermann, foretager en tilsyneladende rutinemÌssig DNA-analyse i forbindelse med opklaringsarbejdet af et brutalt drab i Philadelphia, gør hun en sensationel biologisk opdagelse. Som konsekvens bliver Sarah ført ind i amish-folkets isolerede og primitive livsførelse i Lancaster County, Pennsylvania, der stür i skÌrende kontrast til hendes eget overfladiske og materialistiske liv. Hendes opdagelse bliver fulgt tÌt af FBI, og før Sarah ved af det, er hun viklet ind i et net, hvis trüde nür ud til planetens fjerneste afkroge. Hun føler sig draget af drabssagens hovedmistÌnkte, den 23-ürige amish, David Stoltzfus, og erfarer, at hendes egen far har holdt en hemmelighed skjult for hende, som for altid vil forandre hendes liv.

'Hercule Poirotsk med mindelser til Linda Castillo og Fay Kellerman' Sanne Caft, DBC.

'En superflot krimidebut' Bogfriisen.

'Giver dig en seriøs mavepuster' Pipalukbooks.


Narrator: Jesper Platz
Duration: