(52)

Glitch. Sensored Reality 2

audiobook & e-book


EdellistÀkin huikeampi scifi-seikkailu!

Pelimaailmaa, scifiÀ ja historiaa yhdistÀvÀn Sensored Reality -sarjan toinen osa vie maailmaan, jossa todellisuuksien rajat hÀmÀrtyvÀt. On aika ottaa peli omiin kÀsiin!

Vuoden 2118 hypertalvi hautaa Helsingin kaupunkisaaren kauniit kanaalit lumeen ja jÀÀhÀn. Hurjien lumimyrskyjen lisÀksi kuusitoistavuotiasta Bugia, nyt maailman kuuluisinta videopelaajaa, vainoavat kummalliset nÀyt Shadow Warriors II -pelissÀ kuolleesta historianopettajasta sekÀ tuntemattoman tytön muistot menneisyyden maailmasta. Voiko todellisuudessakin olla glitchejÀ?

Kadonnutta ÀitiÀÀn etsivÀ Bug aloittaa opinnot legendaarisessa videopeliakatemiassa. Osana opetusta Bug pelaa eeppistÀ viikinkiaikaan sijoittuvaa seikkailupeliÀ. Pelin kaaosta ja vaaroja huokuvan myyttisen maailman vuotaessa todellisuuteen kukaan ei ole turvassa. Samalla kulissien takainen valtapeli kiristyy entisestÀÀn. Bugin elÀmÀ juuttuu painajaismoodiin, jossa huijauskoodit eivÀt auta. Bug ei aio enÀÀ olla nappula muiden pelissÀ.

Sensored Reality -sarjan toinen osa Glitch vie lukijan takaisin maailmanlopun maailmaan, jossa videopelit ja VR-puvut tarjoavat pakokeinon ekokatastrofista. Glitch tuo kauan odotettua jatkoa niin Betan kuin esimerkiksi Ready Player One -teoksen faneille. Glitch jatkaa Anders Vacklinin ja Aki Parhamaan Sensored Reality -trilogiaa, joka yhdistelee pelimaailmaa, scifiÀ ja historiaa, ja luo nÀkymiÀ ilmastonmuutoksen runteleman maapallon ja Suomen tulevaisuuteen. Trilogia seuraa pÀÀhenkilö Bugia hÀnen selvittÀessÀÀn vanhempiensa kohtaloa ja pelikorporaatioiden likaisia salaisuuksia, ja sen jokainen osa vie tarinan uudelle peliteknologiselle tasolle.

Anders Vacklin on kokenut kÀsikirjoittaja, dramaturgi ja tietokirjailija. Aki Parhamaan taitoihin kuuluvat proosakirjoittamisen lisÀksi elokuva- ja nÀytelmÀkÀsikirjoittaminen. Sensored Reality perustuu Vacklinin ja Parhamaan aiempaan, Suited Reality -nimiseen lyhytelokuvakÀsikirjoitukseen, joka sijoittui kÀrkisijoille kolmessa kansainvÀlisessÀ kÀsikirjoituskilpailussa.


Narrator: Maija Lang
Duration: