(107)

Indtil Trevor

audiobook & e-book


Trevor Mayson har en plan. Familiefirmaet skal bygges op, og om et par Är, nÄr han er fÊrdig med at lÞbe hornene af sig, vil han stifte familie. Men sÄ fÄr han Þje pÄ hende. Liz Hayes er smuk, genert og alt, hvad han overhovedet kan Þnske sig ... men hun passer ikke ind i planen. Trevor afviser og ydmyger hende, sÄ Liz glemmer ham og kommer videre i sit liv.

Men Trevor har svÊrt ved at glemme hende. Det virker lidt, som om jo mere han prÞver at holde sig vÊk, jo mere intense bliver hans fÞlelser for hende. Og presset bliver svÊrere og svÊrere for ham at modstÄ.

Liz Hayes er fÊrdig med at vente pÄ Trevor, og hun er ikke det mindste interesseret i at blive ydmyget igen. Men Trevor gÞr det svÊrt for hende at glemme ham, med sin insisterende, kÊrlige og altopslugende mÄde at vÊre pÄ.

Kan Trevor bevise over for Liz, at han er vĂŠrd at forelske sig i igen, og er han klar til at ĂŠndre sine planer for at gĂžre plads til hende i sit liv?

Aurora Rose Reynolds er NEW YORK TIMES, USA TODAY & WALL STREET JOURNAL BESTSELLER. Hun er en rigtig navy brat. Hendes mand arbejder i USA Navy, og sammen med ham har hun boet over nĂŠsten hele USA – for tiden bor de i Tennessee. Hun er gift med en alphamand, der elsker hende sĂ„ meget som mĂŠndene i hendes bĂžger elsker deres kvinder. Han giver hende alt den inspiration hun har brug for.

NÄr Aurora ikke skriver, sÄ lÊser hun, eller gÄr i biografen med sin mand. Ind imellem tager de pÄ en weekendtur ud i det blÄ, eller hÊnger ud sammen med familien og vennerne: Hun holder af hverdagen og be undrer dens skÞnhed.


Narrator: Maj Johansen
Duration: