(0)

Introduktion til mikrocirkulation af blod

E-book


Mikrocirkulation af blodet er ensbetydende med blodomlÞbet i de mindste blodkar, som er indlejret i organvÊvene. Mens de ikke er det fÞrste, tanken falder pÄ, nÄr man overvejer blodomlÞbet, har de afgÞrende betydning for menneskets sundhed og kroppens funktion. Uden mikrocirkulation ville organerne svigte, fjernelsen af kuldioxid ville blive reduceret, og kroppen ville ikke lÊngere fungere, som den skal. Denne form for blodomlÞb har ogsÄ direkte indvirkning pÄ blodtrykket og er blevet et primÊrt fokus i moderne medicinske fremskridt inden for hypertension, ogsÄ kaldet forhÞjet blodtryk.

Hvis du eller en af dine kÊre lider af forhÞjet blodtryk, har du direkte interesse i at forstÄ mikrocirkulation og de nyeste lÊgemidler og procedurer. Denne bog er videnskabeligt akkurat, men den er ogsÄ et let forstÄeligt lynkursus i dette grundlÊggende system i kroppen. Den dÊkker hvordan, hvorfor og hvad i detaljer og giver dig de baggrundsoplysninger, du har brug for, mens den giver dig indblik i den nye og spÊndende verden, forskerne er i fulde sving med at skabe - en verden, hvor man fokuserer pÄ mikrocirkulationen af blod for at kontrollere hypertension.

Denne bog, som er nem at lÊse, nem at forstÄ og nem at gÄ til, vil gÞre dig klogere og mere velforberedt pÄ morgendagens fascinerende medicinske univers.

Emner:

Hvad er mikrocirkulation? * Diffusionsprocessen i mikrocirkulation af blod * ForhĂžjet blodtryk og dets sammenhĂŠng med mikrocirkulationen * Brugen af viden om mikrocirkulation til forebyggelse af endeorganskade * Fysisk vaskulĂŠr behandling fra Bemer