(30)

Kielletyt paikat: Elokuvissa - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"KiipeĂ€n hĂ€nen polvelleen ja huokaan, kun elokuvan ÀÀnet vaimenevat. ÄkkiĂ€ kuulen pelkkÀÀ tuulen huminaa. Suutelen Maxia niin ÀÀnettömĂ€sti kuin voin, tutkin hĂ€nen kielenkĂ€rkeÀÀn omallani samalla, kun painan jalkovĂ€liĂ€ni alaspĂ€in. AlaspĂ€in. Painan, kunnes tunnen jonkin painautuvan vastaan. HĂ€n vetÀÀ minua hiuksista, ja puren hĂ€nen alahuultaan."

Alva ja hÀnen kaksi ystÀvÀÀnsÀ pelaavat erÀÀnÀ iltana totuutta ja tehtÀvÀÀ, nauttivat runsaasti alkoholia ja pÀÀttÀvÀt siirtyÀ lapsilta kiellettyihin haasteisiin. Kun he seuraavan pÀivÀn krapulassa kertaavat, mitÀ ovat tulleet luvanneiksi, kilpailuvietti saa vallan. Alvan tehtÀvÀnÀ on harrastaa tuntemattoman kanssa seksiÀ elokuvasalissa. HÀn meikkaa itsensÀ, pukeutuu seksikkÀÀsti ja varaa elokuvalipun. HÀnen on pakko suoriutua tehtÀvÀstÀ. Mutta miten ihmeessÀ voi löytÀÀ jonkun, joka haluaa seksiÀ elokuvan aikana?

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.


Narrator: Elise Mantere
Duration: