(0)

Kriminellt, javisst, men...

E-book


Att bli pensionÀr innebÀr att gÄ frÄn ett hektiskt yrkesliv till en, i och för sig bekvÀm, men ibland ocksÄ rastlös tillvaro. Problem, framför allt i samhÀllet, fÄr en tendens att förstoras. Irritationen och frustrationen över hÀndelser och skeenden blir allt mer pÄtagliga och maktlösheten fÄr ibland grytan att koka över. NÀr politiker inte hÄller löften, upplevs det som svek och nÀr det pÄverkar den ekonomiska situationen kommer kanske kÀnslan av hÀmnd att infinna sig.

Vad skulle kunna ske om duktiga spanare och utredare upplevde mÄttet som rÄgat, om de tyckte sig vÀrda mer Àn de fÄtt tillbaka, och tillfÀllet kom? Spanare och utredare sitter pÄ unika kunskaper. De har alla till buds stÄende kontakter. De vet vilka möjligheter som finns. De sitter mitt i smeten och vet vad som pÄgÄr runt omkring. Skulle det fungera?

Hur har nÄgra Ärs bortavaro frÄn yrket förÀndrat deras syn pÄ vad som Àr försvarligt? Finns skÀrpan och förmÄgan kvar? Har förmÄgan att analysera pÄverkats? Hur pÄverkas ett lÄngvarigt Àktenskap?

I den hÀr boken uppstÄr tillfÀllet.