(9)

Kvinden i vinduet

audiobook


Anna Fox bor alene i sit store hus i New York. For bare et Är siden var hun gift og havde et godt job. Nu lider hun af agorafobi og fÄr voldsomme angstanfald ved tanken om at gÄ udenfor. Hun fÄr dagene til at gÄ med at se gamle s/h film, chatte pÄ nettet, drikke vin og udspionere sine naboer.

Overfor bor den perfekte familie - far, mor og teenagesÞn - men en aften, Anna kigger over mod deres vinduer, ser hun moren i huset falde om med en kniv i brystet. Chokeret ringer hun efter politiet og forsÞger at gÄ ud og skaffe hjÊlp. Men sÄ snart hun Äbner dÞren, sortner det for hendes Þjne, og hun kan ikke tÊnke klart. EfterfÞlgende er det, som om intet er sket. Der er intet lig, ingen tilskadekomne, ingen sÞrgende familiemedlemmer. Politiet noterer sig, at Anna er psykisk ustabil. Hendes lille, afgrÊnsede verden smuldrer langsomt, for hvad er sandheden? Var det bare noget, hun bildte sig ind?

"Finn har ikke bare formÄet pÄ sympatisk vis at fange en depressivs indre liv, men ogsÄ skrevet en virkelig medrivende thriller." - Washington Post

"Helt umulig at lĂŠgge fra sig." - Stephen King

"Overraskende. Nervepirrende. Fantastisk." - Gillian Flynn, forfatter til Kvinden der forsvandt

A.J. Finnhar i mange Är arbejdet i den amerikanske og engelske forlags-branche som redaktÞr, men er nu forfatter pÄ fuld tid. Kvinden i vinduet er hans debut roman. Den er solgt til udgivelse i 40 lande, strÞg direkte ind som num-mer 1 pÄ New York Times bestsellerliste og skal filmatiseres af 20th Century Fox. A.J. Finn bor i New York.


Narrator: Thea Kastberg
Duration: