(0)

Lemniskata

E-book


DOLT UNDER YTAN

Livet flyter pÄ ungefÀr som vanligt. Leo kÀnner sig frustrerad, Àven om hans vÀxande bankkonto skÀnker viss tröst. Clara har en del ouppklarat i sitt förflutna, men trivs bra med sitt jobb och sitt singelliv. Holger Àr som vanligt nöjd med tillvaron. Och Sverker, ja, han Àr helt enkelt Sverker...

Sedan, plötsligt, Àr ingenting lÀngre som vanligt. En spektakulÀr konstkupp i Rom startar en hÀndelsekedja som fÄr lÄngtgÄende konsekvenser - inte minst för Leo och hans vÀnner som tvingas ut pÄ en resa för att försöka rÀdda en person som svÀvar i stor fara.

Den vindlande fÀrden bjuder pÄ mÄnga överraskningar, och Ànnu fler mysterier: Vem Àr egentligen den gÄtfulle Salvatore? Vilka mörka hemligheter bÀr Sverker med sig pÄ resan? Och var kommer Leonardo da Vinci in i bilden?

Innan resan nÄtt sitt slut har personerna i berÀttelsen fÄtt uppleva dramatiska Àventyr, lidelsefull kÀrlek och djup tragik. Dessutom har de fÄtt glÀnta pÄ dörren till en vÀrld dÀr tid och rum befinner sig i ett evigt kretslopp - en lemniskata.

(Lemniskata anvÀnds inom matematiken för att beteckna oÀndligheten, men symbolen Àr ocksÄ en allmÀn metafor för ett evigt förlopp.)