(9)

Lustjakt

audiobook & e-book


Jessika Ströms dröm om lesbisk kÀrlek leder henne in i ett Àventyr dÀr hon utsÀtts för svÄra prövningar. NÀr en kvinna omkommer i en villabrand blir hon inblandad trots att polisens utredning tyder pÄ att det handlar om ett tragiskt sjÀlvmord. Men vissa omstÀndigheter fÄr polisinspektör Lennart Wennström att reagera, hade kvinnan kanske ÀndÄ blivit mördad?

Privat spaningsarbete leder spÄren tillbaka till 38-Äriga butiksbitrÀdet Jessika Ström. Har hon nÄgot med dödsfallet att göra? Var hon delaktig, ansvarig ... eller Àr hon kanske nÀsta offer? Och hur ska Lennart gÄ vidare nÀr han frÄngÄtt polisens policy? Det enda han vet med sÀkerhet Àr att Jessika Ström Àr spÄrlöst försvunnen. Jessika har blivit en bricka i ett spel dÀr jakt pÄ lust urartar i en ondskefull och farlig dominoeffekt.

Författarparet Annika och Vera, kÀnda frÄn 'Samtidigt i Hofors' pÄ SVT, har med sin debut Lustjakt skapat ett relationsdrama inbakat i en fartfylld, spÀnnande deckare. Historien har sin bas i Dalarna och GÀstriklands Hofors. Handlingens höga framÄtrörelse Àr en bladvÀndande lÀsupplevelse som tar dig genom glÀdje, sorg, kÀrlek, sex, vÄld och fasa.


Narrator: Viktoria Flodström
Duration: