(0)

Merkitty

audiobook & e-book


Peli on vasta alussa.

Marraskuisena iltana Seurasaaren rannasta löytyy ruumis. Uhrin ihoa peittÀÀ paksu valkoinen maalikerros ja ruumiinavauksessa kurkusta kaivetaan ƥakkinappula.

Poliisi on neuvoton. Miksi murhaaja on halunnut nÀhdÀ niin paljon vaivaa ruumiin naamioimiseksi? EntÀ miksi sitÀ ei ole edes yritetty piilottaa?

HÀtiin kutsutaan Milo Perho, taidegalleristi, joka on erikoistunut murhaajien profilointiin. Alkaa hermoja koetteleva peli, jonka jokainen siirto maksaa jonkun hengen ja jonka kukaan ei halua pÀÀtyvÀn ƥakkimattiin.

Merkitty on maailmanmenestykseen nousseen Max Seeckin piinaavan jÀnnittÀvÀn Milo-sarjan avaus. Kirjan kÀÀnnösoikeudet on myyty jo ennen sen ilmestymistÀ lukuisiin maihin, ja lisÀksi siitÀ on suunnitteilla tv-sarja.

Max Seeck (s. 1985) on yksi Suomen menestyneimmistÀ kirjailijoista. HÀnen kirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti satojatuhansia kappaleita, ja hÀnen edellisen kirjasarjansa avaus Uskollinen lukijanousi The New York Timesin bestseller-listalle ensimmÀisenÀ suomalaisena teoksena sitten Sinuhe egyptilÀisen.