(2)

Minglet : erotiska noveller

E-book


Minglet – Ett liv i lust – erotiska noveller

E-boken innehÄller bÄdas perspektiv.

Genom hans ögon: “Taxin stĂ„r utanför och vĂ€ntar. Han gĂ„r förbi henne och hĂ„ller upp bakdörren. KlĂ€nningen Ă€r tajt och han ser hur hon fĂ„r böja sig och dra upp den lite för att ta sig in i bilen. Precis i steget in passar han pĂ„. Han lĂ„ter ett par fingrar glida in mellan hennes lĂ„r och direkt in i hennes fortfarande sĂ„phala fitta. NĂ€r han kĂ€nner stĂ„let mot fingertopparna, trycker han till kulan lite lĂ€tt och drar sig sedan ur henne. Han hör hur hon försöker dölja ett stön och funderar pĂ„ om chauffören mĂ€rkte nĂ„got. Han lĂ€mnar henne ensam i baksĂ€tet och sĂ€tter sig bredvid föraren, som mest Ă€r intresserad av att prata om idiotin med sugrör gjorda av papper."

Genom hennes ögon: “Han har valt en klĂ€nning med öppen rygg som knappt kommer att dölja hennes bak. Eftersom han inte hade lagt fram nĂ„gra underklĂ€der, sĂ„ förstĂ„r hon att hon förvĂ€ntas vara naken under klĂ€nningen. I den vita asken lĂ„g det en stor blank stĂ„lkula. NĂ€r hon tog den i handen kĂ€nde hon att nĂ„got rörde sig ljudlöst inuti kulan. Som att det fanns en till kula inne i den stora, som gjorde att den kĂ€ndes instabil i handen och ville röra sig Ă„t alla hĂ„ll, bara hon vred lite lĂ€tt pĂ„ handleden. Han hade skrivit att hon skulle bĂ€ra kulan frĂ„n det att de lĂ€mnade huset, och att hon inte fick ta ut den utan hans tillĂ„telse.”

Detta Àr en del av den erotiska novellserien Ett liv i lust av författarparet August och Lotta. I en rad fristÄende noveller fÄr du följa ett förÀlskat par genom deras lustfyllda liv. Varje berÀttelse finns i tvÄ perspektiv; hans och hennes. Novellerna finns Àven som ljudböcker. DÄ kan du vÀlja om du vill ha August eller Lotta som upplÀsare.

EPUB3: Reflowable, Scripting