(0)

Ministeriet for den ypperste lykke

audiobook & e-book


Tyve Är efter De smÄ tings gud, hendes brag af en debutroman, er Arundhati Roy tilbage med en kraftprÊstation af en roman. En storslÄet, gribende og uendelig smuk roman, der favner hele Indiens nyere historie og endnu en gang bekrÊfter Arundhati Roys magelÞse evner som historiefortÊller.

PÄ en kirkegÄrd midt i Delhi ruller en kvinde et tyndslidt persisk tÊppe ud mellem to gravsten. PÄ et asfalteret fortov dukker et nyfÞdt spÊdbarn pludselig op ud af det blÄ. I en tilsneet dal skriver en sÞrgende far et brev til sin femÄrige datter og fortÊller om alle de mennesker, der deltog i hendes begravelse. I en lejlighed i en boligblok sidder en kvinde alene og ryger og lÊser i sine gamle notesbÞger. Og i et nedslidt pensionat sover to mennesker, som har elsket hinanden hele livet, tÊt omslynget, som havde de lige mÞdt hinanden.

Ministeriet for den hÞjeste lykke er en roman om kÊrlighed. KÊrlighed, der hvor man mindst forventer den, under de mest usandsynlige omstÊndigheder. Den kÊrlighed, man vil gÞre alt for. Den kÊrlighed, man gÄr under af.

Pressen skriver:

»SansemĂŠttet 
 et unikt indblik i det moderne Indien 
 Arundhati Roy kommer faktisk i mĂ„l med en ret pragtfuld og ’splintret’ Indiens-roman, som viser, at de store ting har det med at sive ind i de smĂ„ – og omvendt. « **** – Politiken

»Det er en vild og modig roman og en fabulerende vinkel ind pĂ„ det moderne Indien. « ***** – Kristeligt Dagblad


Narrator: Maria Garde
Duration: