(19)

Mit hemmelige liv

audiobook & e-book


Hvor godt kender man sine nĂŠrmeste?

Da Moas elskede farmor dÞr, arver hun overraskende lejligheden pÄ det mondÊne Södermalm i Stockholm. Og det er ikke det eneste, hun fÄr, hun fÄr ogsÄ ansvaret for farmorens storpuddel, Iris.

Lejligheden er slidt og overfyldt med gamle mĂžbler, og den sĂžrgende hund vil ikke tage mad til sig. Moas fĂžrste reaktion er at sĂŠlge lejligheden og finde et nyt hjem ti l Iris. Men hvad der i begyndelsen fĂžrst lignede bĂžvl og besvĂŠr, ender med at give Moa en fĂžlelse af hjemme og godt selskab, noget hun har savnet uden rigtig at vĂŠre klar over det.

Lidt efter lidt gÄr det op for Moa, at hendes liv indtil nu har drejet sig om at tilpasse sig kÊresten og leve op til andres forventninger. I farmorens lejlighed begynder hun lige sÄ stille at opbygge sit eget liv. Det liv, hun egentlig gerne vil leve.

Men som tiden gÄr, dukker der mystiske breve og andre afslÞringer op. Moa mÄ indse, at hendes billede af farmoren ikke rigtig passer med

virkeligheden, og at Moa ikke er den eneste, der har levet med hemmeligheder.

Mit hemmelige liv er en varm og fÊngslende fortÊlling om hemmeligheder, som pÄvirker vores liv mere end vi aner, og om at tage sig selv

og egne vĂŠrdier alvorligt.

Mit hemmelige liv er den 4. af Fagerlunds bÞger, der udkommer pÄ dansk.

JENNY FAGERLUND (1979) bor i Stockholm med mand og fire bÞrn. Hun arbejder som freelancejournalist pÄ flere aviser og magasiner. Hun er en Êgte feelgood-entusiast og lÊser alt, hvad hun kommer i nÊrheden af, der er feelgood. Hun har udgivet fem relationsromaner pÄ forlaget Norstedts i Sverige: Drömstigen, Med hÀlsning frÄn BÄstad (Hilsen fra BÄstad), 24 goda gÀrningar (24 gode gerninger) og Ett litet steg pÄ vÀgen (Et lille skridt pÄ vejen) og Mitt hemliga liv (Mit hemmelige liv).


Narrator: Maj Johansen
Duration: