(0)

Pip

E-book


"Min fødselsdag falder tungt pü d. 30. februar. Alt er overladt til mig selv. Jeg beklager mig ikke. Straks om morgenen tÌnder jeg for solen ved at stü op pü en høj tanke. Müske skulle jeg pakke en kasse ud. De kigger pü mig, flyttekasserne. De fylder rummene godt op. Mellem de smü gader. Torve. Murene. De kigger pü mig. Ubehøvlede brÌdder.

Jeg lider denne morgen af en sund frygt. Ifører mig mit nyeste syltetøj og gür, nej spadserer, min morgentur mellem kasserne. Med forkÌrlighed gennem de mørkeste strÌder. (Kan De sige mig vejen til havnen?) Jeg bryder mig ikke om at sige det, men der er nogen her, foruden mig. Det er vÌmmeligt ikke at vide hvem."

I romanen "Pip" møder vi Claus Senderovitz, nür han er bedst. Sproget er levende, opfindsomt og dejligt forvirrende. Hverdagen bliver set gennem et forunderligt par briller, som für den til at gøre de mÌrkeligste krumspring.

Claus Senderovitz (f. 1947) er en dansk forfatter, der isÌr er kendt for sine mange letlÌselige børnebøger. Claus Senderovitz fik sin litterÌre debut med bogen "Gü i dybden, spring ned i kviksandet" i 1969 og har siden modtaget adskillige legater fra Statens Kunstfond til sit arbejde.