(1)

Sadelklubben 12: Rodeoryttere

E-book


Hvor heldig kan man vÊre? Carole, Stevie og Lisa fÄr lov til at besÞge deres gode veninde Kate Devine pÄ familiens ranch. Og tidspunktet er perfekt, for de fÄr mulighed for at vÊre med til den Ärlige rodeofest.

Sadelklubben fÄr imidlertid mistanke om, at der er noget galt hos deres venner. De har fÄet hÄrd konkurrence fra en ny og smart ranch for turister i nÊrheden af byen, og familien bliver muligvis nÞdt til at opgive deres forretning.

Sadelklubben og det nyeste medlem, Christine Lonetree, beslutter at vinde en af konkurrencerne i rodeoen og forĂŠre pengeprĂŠmien til familien Devine. Men Ă©n ting er at ride pĂ„ Pine Hollow Ridecentret – at vĂŠre rodeorytter er noget helt andet!

De tre veninder Stevie Carole og Lisa er helt vilde med heste. De har dannet en klub ved navn Sadelklubben, og sammen kommer de ud for en masse spĂŠndende og til tider farlige ting – alt sammen pĂ„ hesteryg.

Bonnie Bryant Hiller er en amerikansk forfatter, der har udgivet et vĂŠld af populĂŠre bĂžrne- og ungdomsbĂžger. Hun er sĂŠrligt kendt og elsket for serien "Sadelklubben" om tre unge piger, der alle elsker heste.