(0)

Smittan

audiobook & e-book


Vad hÀnder egentligen med oss om vi blir bitna av en vampyr, vad Àr myt och vad Àr sanning? Finns mÀnniskan kvar efter att vampyren tagit över kroppen, kan impulserna kontrolleras nÀr hungern Àr som starkast, existerar ens ett samvete djupt dÀr inne eller har odjuret tagit över för alltid?

Vi fÄr följa vÄr huvudkaraktÀr Dan pÄ sin resa till den lilla byn Mica i RumÀnien, dÀr berÀttelserna och tron pÄ vampyrer Àr starka. Det som började som en spÀnnande resa för Dan, med förhoppningar om att uppleva mystiken kring dessa varelser, förvandlas snabbt till en kamp pÄ liv och död.

PÄ nÀra hÄll fÄr Dan sina vÀrsta farhÄgor besannade dÄ det som hÄllit sig lugnt under mÄnga Är i trakten nu Äter vaknar till liv. Hans tvivel gÀllande vampyrers existens suddas ut dÄ han bevittnar förvandlingen hos en av gÀsterna pÄ hotellet efter att hon har blivit smittad.

Den godhjÀrtade Dan tvingas begÄ de mest groteska gÀrningar för att överleva och snart ska han ocksÄ kÀnna förvandlingen inom sig sjÀlv. Blir en god mÀnniska ond och blodtörstig eller gÄr det att tÀmja vampyren inom sig?


Narrator: Lars Winclair

Duration: