(1)

Tora och Tytte motionerar

E-book


VÀnnerna Tora och Tytte tar sats, för nu ska hÀr motioneras!

Det blir ett svettigt pass med hantlar, blytunga vikter och hopprep. JĂ€ttejĂ€ttestora Tora och yttepyttelilla Tytte gillar olika typer av redskap. De bĂ„de hoppar och dinglar. Men allra roligast Ă€r nog att dansa – tillsammans!

Efter trÀningen Àr det dags att slappa. Tora ska lÀsa en bok och dricka en kopp ros-te. Men pÄsarna med blomsmak slut. Hon fÄr helt enkelt ta en "vanlig" sort. Lilla Tytte tÀnker ta ett varmt bad, fast det rinner bara kallvatten frÄn badkarskranen. SÄ typiskt nÀr Tytte nyss fÄtt en underbar ros-tvÄl i present! Hm ... den varma Ängan ur Toras tekopp ger Tytte en genial idé 
 Tekoppen Àr ju faktiskt jÀttejÀttestor!

Lotta Geffenblad, som tidigare charmat oss med humorduon "Prick och FlÀck" bjuder pÄ skratt och tokigheter tillsammans med tvÄ ganska omaka och lustiga figurer. Kanske pÄminner de pÄ nÄgot vis om en storasyster och ett lite busigt yngre syskon. Eller kanske förÀlder och barn?

Kulörerna, figurerna, scenerna – allt i den hĂ€r bilderbokserien Ă€r fĂ€rgstarkt och hĂ€rligt. Crazy feelgood att lĂ€sa tillsammans!

LÀs ocksÄ: Tora och Tytte planterar.