(87)

Tystat vittne

audiobook & e-book


Kommissarie Manon Bradshaw Àr lÄngt ifrÄn pÄ topp. Allt i hennes liv andas tristess. Hemma gÄr hon och maken varandra pÄ nerverna och allt handlar om att hÄlla nÀsan ovanför ytan i smÄbarnsförÀldratrÀsket.

En tidig morgon nÀr Bradshaw Àr ute i en park gör hon en makaber upptÀckt: en man som hÀnger i en snara frÄn ett trÀd. Mannen visar sig vara litauisk gÀstarbetare och nÀr Manon och hennes kolleger börjar utreda dödsfallet dyker det tidigt upp tecken pÄ att det kan röra sig om mord och inte sjÀlvmord.

NĂ€r poliserna börjar prata med de litauiska gĂ€starbetarna i omrĂ„det visar det sig att de lever under miserabla förhĂ„llanden och stĂ€ndiga hot. Ironiskt nog skulle de ge vad som helst för att fĂ„ leva det ”trĂ„kiga” liv som kommissarie Bradshaw har svĂ„rt att finna nĂ„gon glĂ€dje i eller ens acceptera, och ju nĂ€rmare polisen kommer sanningen om den döde mannen, desto tystare blir alla som haft kontakt med honom. Ingen vill riskera att bli nĂ€sta person som hittas hĂ€ngande frĂ„n ett trĂ€d 



Narrator: Anna Maria KĂ€ll
Duration: