(0)

Verner & kejserens datter

E-book


Verner er pÄ sommerferie sammen med sin bedste ven og blodbror Sigurd. De er ude at sejle i ferien, men lider skibbrud og ender i et mÊrkeligt land. Her mÞder de pigen Piluud, som de hjÊlper med at finde sin far, som er kejser i landet. For at komme op til sommerpaladset, hvor de tror, kejseren sidder fanget, mÄ de igennem et vildt landskab. PÄ deres vej igennem landskabet mÄ de bÄde befri Sigurd og kÊmpe imod kampklÊdte mÊnd, kannibaler, krokodiller og slanger. I sommerpaladset undslipper de en brand, men bliver taget til fange. Undervejs fÄr de hjÊlp af spÞgelset Alfredo, hesten Moon-light, anden Rasmus og papegÞjen Jakob. Det lykkedes dem til sidst at finde og befri kejseren.

Uddrag af bogen:

Han aner ikke, hvad der foregÄr og stÄr nÊrmest som forstenet. Da de nÄr hen til ham, angriber de samtidigt. Piluud sparker ham hÄrdt over begge skinneben, mens Verner slÄr ham flere gange hÄrdt i maven. Han falder ned pÄ knÊ, mens han holder sig pÄ maven. Han har helt tabt pusten og gisper efter vejret. Mens han sidder bukket sammen, kommer Sonia nÊrmest flyvende gennem luften. Hun sparker ham, sÄ han vÊlter. FÞr han nÄr at rejse sig igen, er de alle 3 over ham. Verner sidder pÄ hans ben, Piluud pÄ maven og Sonia pÄ brystet. De binder hans hÊnder og fÞdder med noget snor, Piluud har i lommen.

Om forfatteren:

Palle Diaz-Cordoves Sandager er fĂždt i 1962. Han blev i 1990 uddannet som folkeskolelĂŠrer. Har arbejdet som leder af en skolefritidsordning. Han har deltaget i adskillige konferencer om bĂžrnepĂŠdagogik rundt om i Europa. Palle Diaz-Cordoves Sandager har tidligere udgivet bogen Verners blodbrĂždre.