(0)

Vingeskudt

E-book


Mens britiske formationer af bombemaskiner buldrer over nattehimlen, hersker der fred pü vadehavsøen Mandø og den lille, tyske radarstation.

Men pü en enkelt nat indtrÌffer en dramatisk begivenhed - en farlig forbindelse som für vidtgüende følger for en rÌkke menneskers liv.

Mange ür senere besøger socialarbejderen Meike endnu en stofmisbruger i Frankfurt, men et mord für hende til at tage sit eget liv op til overvejelse.

Arkitekten Sten Mørck er ved at lÌgge en sidste hünd pü søjlerne til et indgangsparti. Gradvist opdager Sten, at han har vÌret hovedperson i et skyggespil, og han mü lamslüet erkende, at hvad han hidtil har opfattet som sandheden bygger pü en løgn. Han begynder et selvbestaltet opklaringsforløb, der fører ham ud i de mest afsides kroge af Danmark til vidt forskellige personer.

'Vingeskudt' er en historisk roman, der behandler brÌndpunktet mellem bedrag, kÌrlighed, forrÌderi og det ikke at kende sit ophav. Samtidig er Vingeskudt en fortÌlling om de af tilvÌrelsens eksistentielle spørgsmül, hvor kun de modige finder vej.

344 sider.

Om forfatteren:

Martin Richardt er født 1971 i København og arbejder til daglig som sprogkonsulent pü en dansk virksomhed.

'Vingeskudt' er Martin Richardts første roman.

Uddrag af bogen:

"Undertiden hÌnder det, at velbekendte lyde falder sammen til Ên og bliver en del af omgivelserne som en umÌrkbar, ensartet lydkulisse. Han havde vÌnnet sig til vogternes støvletramp, nür de nÌrmede sig jerndøren. Han havde sügar vÌnnet sig til nøglebundtets raslen, stifterne og lüsemekanismens metalliske toner. Men denne gang var skridtene anderledes."