(0)

Vise ord fra himlen

E-book


Livet varer evigt. De fÊrreste er blot klar over det, fordi de tÊnker pÄ livet i rent fysiske rammer. Jovist kan kroppen dÞ, men bevidstheden, den fortsÊtter sin eksistens i himlen. Og fÞr eller siden vender den tilbage til Jorden.

Vise ord fra himlen er kanaliseret til Birgit Marie Schmidt fra hendes sÞn Tony, der dÞde i 2012. Han har hjulpet hende med at finde svar, der kunne give hende trÞst og hÄb for fremtiden, og nu videregiver hun den viden og de indsigter, han har hjulpet hende med at opnÄ. Hun giver sine lÊsere svar pÄ, hvad der venter os, nÄr vi dÞr, hvordan menneskeheden kan fÄ hjÊlp til at opretholde planetens energi, og hvilke vÊsner, der stÄr klar til at guide den, der tÞr spÞrge om hjÊlp. Mange mestre fortÊller om fortiden, som fÞrer frem til nutiden.

Uddrag af bogen

Tony fortĂŠller om den Ă„ndelige verden:

”NĂ„r vi dĂžr fra den fysiske verden, er det en overgang til et andet liv. Selve dĂžden er ikke svĂŠr, det svĂŠreste er at give slip, for hvad er det, der venter, og er jeg helt vĂŠk, nĂ„r jeg giver slip? Der stĂ„r Ă„ndelige personer og hjĂŠlper. Det er forskelligt, hvem der kommer og hjĂŠlper. Det kan vĂŠre et familiemedlem, der er dĂžd og befinder sig i den Ă„ndelige verden. Det kan vĂŠre en engel eller Jesus. Der kan ogsĂ„ vĂŠre flere personer, der ledsager dig til stedet, hvor du skal opholde dig et stykke tid. Her lĂŠrer du om livet pĂ„ den anden side, for der er et liv, hvor man kan kommunikere med andre. Det er der, du opholder dig et stykke tid. Der er mange forskellige steder at opholde sig, alt efter ens udvikling.

Om forfatteren

Birgit Marie Schmidt holder af at fĂŠrdes i sin have, hvor hun finder ro og balance. Holder af at male intuitive billeder med masser af farve og ikke mindst at fĂŠrdes ved stranden og se StorebĂŠlt i forskellig slags vejr. Ligesom hun kan lide at rejse til andre lande og opleve en anden kultur.