(0)

Yoga med omtanke

audiobook


De fleste kender yoga som effektive Þvelser pÄ en mÄtte. Men yoga handler om langt mere end bare kroppen. Yoga bygger pÄ en Êldgammel livsfilosofi, og den visdom kan vi med fordel tage med i resten af tilvÊrelsen.

”Yoga med omtanke” giver en grundig indfĂžring i forskellige yogaformer, sĂ„ du bliver i stand til at finde netop den stilart, der passer til dit liv lige nu.

Begynderen kan starte her med et overblik over yogastilarterne, introduktion til stillingerne og god praksis. Den erfarne yogaudÞver kan fÄ udfordringer, indsigt og filosofiske tankeeksperimenter.

”Yoga med omtanke” fortĂŠller om muligheden for en yogapraksis, der ikke kun er til gavn for dig selv i form af en stĂŠrk og velfungerende krop, men som ogsĂ„ giver dig evnen til stĂžrre medfĂžlelse og menneskelighed. Det er yoga med omtanke. Det er en venlig vĂŠren i verden.

Kristine Skytte Glue er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling, har boet i Frankrig og i Syrien og har i mange Ă„r arbejdet med flygtninge og integration og desuden med demokratiudvikling i Jordan og Tunesien. I 2014 flyttede hun til ÆrĂž, hvor hun driver en yogaskole, Ø-yoga, skriver, bader i havet Ă„ret rundt, dyrker jorden og passer de mange menneskelige relationer i lokalsamfundet.


Narrator: Mette Ahrenkiel
Duration: