De fyra Ă„rstiderna

Book series ‱ 2 books

Andra boken i De fyra Ă„rstiderna-serien

Ann-Christine Walter Àr en hyllad skÄdespelerska som under en förestÀllning klappar ihop och dÀrefter blir sjukskriven för utmattning. PÄ flykt undan mediadrevet och besvikelsen över att hon kan missa sitt livs roll i en ny filmatisering av Gösta Berlings saga beger hon sig till Dalarna för att bo hos en Àldre kvinnlig slÀkting.

Motvilligt fĂ„r hon uppgiften att vara hundvakt Ă„t dvĂ€rgpudeln Louis, och tillsammans med hunden ger sig Ann-Christine ut pĂ„ promenader i det friska höstvĂ€dret. Av en hĂ€ndelse blir hon invigd i nĂ„gra av byns hemligheter, och nĂ€r en lokal entreprenör bjuder henne pĂ„ middag förstĂ„r hon att orten stĂ„r inför avgörande förĂ€ndringar. Men hur ska Ann-Christine, som utomstĂ„ende, kunna rĂ€dda den fridfulla lilla byn Ödesjö?

Samtidigt gör hon en ovÀntad upptÀckt hemma i StjÀrnhuset, som Àr traktens mest storslagna byggnad. En annan kÀnd skÄdespelerska har en gÄng bott dÀr. Trots en lysande internationell karriÀr tycks hon ha blivit bortglömd, och mystiken tÀtnar nÀr Ann-Christine inser att ingen vill prata om Gisela Bergh.

JOAKIM HEDIN Àr en svensk författare bosatt i Falköping. Till vardags arbetar han som prÀst. I Andra höstvindar, den andra fristÄende boken i den hyllade feelgoodserien De fyra Ärstiderna, fÄr vi bÄde följa nya fÀrgstarka bekantskaper och Äterse gamla vÀnner frÄn debuten En enda sommar.

1 of 2 titles

You've displayed all the books in the series De fyra Ă„rstiderna