(3)

Angkor 2: Puhjennut lootuskukka - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"TÀmÀ oli vienyt toisen kÀtensÀ Vanessan jalkojen vÀliin. HÀn kÀÀnsi pÀÀtÀÀn ja nÀki Anan tyydyttÀvÀn itseÀÀn ja hierovan klitoristaan hurjasti. Voimakkaasti ja epÀtoivoisesti. Lohduttomana. Aivan kuin olisi kyse elÀmÀstÀ ja kuolemasta, kuin naisella ei olisi minkÀÀnlaisia estoja. Uponneena nautinnolliseen kiihkoon. Kadonneena himoon.

Sitten Anastasia nousi tÀydelliseen siltaan. Vanessa tunsi, miten Anan rinnat painuivat hÀnen pakaroihinsa siinÀ hÀnen istuessaan Anan suun pÀÀllÀ, ja hÀnen oli pakko ottaa tukea valtaistuimen selkÀnojasta."

Seikkailu KambodĆŸassa jatkuu. On hikistĂ€ ja kuumaa. TĂ€ssĂ€ kiihottavassa eroottisessa novellissa pitkĂ€, blondi matkaopas tarjoaa yksityisopastusta, joka kolminkertaistaa himon ja nautinnon.

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.