(0)

Catherine: Walesin prinsessa

Hörbuch und E-Book


Totuus otsikoiden takaa - paljastava elÀmÀkerta Britannian kuningashuoneesta.

Kate Middletonin elÀmÀntarina on kuin nykypÀivÀn prinsessasatu. Miten Walesin prinsessa Catherinesta tuli se nainen, joka hÀn tÀnÀÀn on?

Tavallisista oloista lÀhtöisin oleva ÀlykÀs ja kunnianhimoinen tyttö tapaa yliopistossa prinssin, joka aikanaan perii valtaistuimen. He rakastuvat, ja heidÀt vihitÀÀn vuonna 2011. Catherine ihastuttaa tarttuvalla hymyllÀÀn, tyylivarmuudellaan ja maanlÀheisyydellÀÀn. Catherinella on vankka työetiikka, hÀn on vaatimaton ja kykenee nauramaan itselleen. LisÀksi hÀn ja William ovat ihmisinÀ lÀmpimiÀ ja helposti lÀhestyttÀviÀ. Kaikki nÀmÀ ansiot ovat tehneet tÀstÀ dynaamisesta parista kuningassuvun suosituimmat jÀsenet. Vastaan on kuitenkin tullut myös ikÀviÀ kommentteja ja paljastuksia - varsinkin Catherinen ja Williamin vÀleistÀ prinssi Harryyn ja Meghan Markleen, samoin kuin Catherinen sairastumisesta. Ison-Britannian monarkia kÀy tÀllÀ hetkellÀ lÀpi muutosta, ja ilmassa vÀreilee odotus siitÀ, ettÀ Walesin prinsessa Catherinesta tulee jonain pÀivÀnÀ kuningatar.

Palkittu bestsellerkirjailija ja hovin kirjeenvaihtaja Robert Jobson tunnetaan tiiviistÀ suhteistaan Ison-Britannian kuningashuoneeseen. TÀmÀn teoksen tavoitteena Jobsonilla oli selvittÀÀ kuninkaallisten lÀhipiirin kanssa kÀytyjen virallisten ja epÀvirallisten keskustelujen pohjalta, mikÀ on tehnyt Catherinesta sen naisen, joka hÀn tÀnÀÀn on.