(3)

Damernas afton - erotiska noveller

Hörbuch und E-Book


De hala dropparna smakar salt och erotiska kryddor, och jag tar hela huvudet i munnen och leker med tungan över strÀngen. Sen drar jag ner dina byxor till golvet medan jag lÄter din lem sjunka djupt in i min mun.

Under midnattstimmarna har vi pratat om varandras fantasier, delat tankar över telefon, sms och mejl. Min vildaste fantasi Àr att ha sex med dig och en annan man, din Àr att ha sex med tvÄ kvinnor samtidigt. Nu vill jag ge dig din fantasi, för jag tycker om dig sÄ mycket och jag vill att du ska uppleva det ouppnÄeliga med mig. Jag har till och med trÀffat en kvinna som jag vÀldigt gÀrna vill dela med dig ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.