(0)

Die Physiognomie aller Dinge. Ungarische Versuche...

E-Book


Egy rövid törtĂ©net egy nƑrƑl, Ă©s az emlĂ©kek. A vĂ©gĂ©n ezek, a vĂĄlasz akkor bĂĄrmilyen kĂ©rdĂ©se van az Ă©lethez. Ez most mĂĄr egy dolgozat, vagy mi? Meg tudjuk tehĂĄt, hogy a gyermekek Ă©s unokĂĄk a MegvĂĄltĂł, a vĂĄlasz a Irrssinn "Ă©let"? SĂŒrgƑs szĂŒksĂ©g van itt, bekapcsolja a narrĂĄtor. Mi valĂłjĂĄban a szerepjĂĄtĂ©k? Olle anya, apa-figura.

Ki az, miĂ©rt Ă©s mi mĂ©g mindig maradt belƑle manapsĂĄg? Ahhoz, hogy a gyermekek, Ƒ mĂĄr csak sok megöltĂ©k. Hogy nem igazĂĄn lehet azt mondani, hogy, ugye? Jelenti az abortusz gyilkossĂĄg? Igen, nekem mĂĄr.

Úgy Ă©rzem, nem az arca ennek a felelƑssĂ©ge, hogy a tĂ©ma. Nem vicces is.

És itt van a gyökere a gonosz kezdƑdik. Ɛ mĂĄr vĂĄrja az ember, aki majd felesĂ©gĂŒl veszi, Ă©s a gyerekek emelnĂ© vele. És a volt partner, Ă©s LebensegfĂ€hrten Ă©s minden az apĂĄk, akiknek a gyermekei akartam hozni, hogy ne csak a vilĂĄg? Mi van azokkal, akik a emlĂ©keket?

HasznĂĄlja a jelenlegi tĂĄvon Ă©lettĂĄrsa mondja Ășjra. MiĂ©rt gyerekek? A vilĂĄg tĂșl rossz a gyermekek szĂĄmĂĄra. És akkor, olyan kĂ©rdĂ©sekre, hogy mindenkinek meg kell törƑdni a sajĂĄt kenyeret. EgyĂĄltalĂĄn lehetsĂ©ges? Hogy minden ember, aki tud vigyĂĄzni magukra? Nem lĂĄtom magam, Ă©s mindig a Konklumerat hasonlĂł gondolkodĂĄsĂș emberek.

A fĂ©rj, akivel szeretett volna neveljĂ©k gyermekeiket össze, aki egy nap n talĂĄn több. MiĂ©rt? Mindenesetre biztos, hogy ez az ember, aki nem akarta, hogy egy nap. Nem volt egy szobalĂĄny, mint a nagyanyja, Ă©s nem az Úr szolgĂĄi, a fĂ©rje. Mindig öndeterminĂĄlt Ă©s Ășgy döntött, soha nem kĂ©rte. Eben az is, hogy ezek lemerĂŒlt egy gyerek, vagy sem. Én a nƑ. FĂŒggetlenĂŒl ember. Mi vagyunk a magĂĄnyos. A termelĂ©s a legtöbb Singelhaushalte. Ɛ a gyilkos?

A gyerekek a vallĂĄsrĂłl beszĂ©lni, a hit, a kĂŒlönbözƑ egyhĂĄzak. MiĂ©rt? Ki ez a lĂĄny, ha Ƒ nem merte, sem a hĂĄzassĂĄg Ă©s a gyermekeket hoznak a vilĂĄgra, de mĂ©g mindig megtudja, hogy a szĂŒzessĂ©g mĂĄr nem erĂ©ny, hiszen a sexullen forradalmat, de a szabadsĂĄg egy nagy lehetƑsĂ©g. Itt entsehen azonnal, szĂĄmos cĂ­mszĂłt. A szexuĂĄlis szabadsĂĄg, öröm, elĂ©gedettsĂ©g, kötelessĂ©ge, normalitĂĄs, Anpassng, örömet, szeretetet Ă©s Ă©rtelmet. Chastity, mĂ©rtĂ©kletessĂ©g, az alĂĄzat. Feladat odaadĂĄssal.

De a nagy lĂĄny Ƒ beszĂ©l rĂłla, az erkölcsi tisztasĂĄg, mert a vĂ©gĂ©n ez a hangsĂșly a szeretet Ă©s az ember, ami boldoggĂĄ. Ha egy nƑ a jogot, hogy a "Nem" kell mondani, ha az ember Ășgy hasznĂĄlja, vagy ha azt mondja, hogy "nem" az apa szerepe?