(0)

Eller kanske rosor

E-Book


Rachel Ă€r en dotter till en framgĂ„ngsrik patron pĂ„ ett jĂ€rnbruk i 1500-talets Vallonien. Tillvaron kunde ha varit sorglöst och ombonat, men Rachel lĂ€ngtar efter friheten i skogarna bortom herrgĂ„rden. Dessutom tillbringar hon gĂ€rna sin tid i smedjornas hektiska vĂ€rme – inte alls vad som förvĂ€ntas av en dotter till en brukspatron. Oundvikligen leder hennes vilja att förstĂ„ livet runt omkring till att hon rĂ„kar upptĂ€cka en hemlighet som har varit omsorgsfullt dolt frĂ„n henne.

Martin i nutida Stockholm har tvÄ smÄ barn och försöker kombinera familjeliv med ett krÀvande arbete som projektledare pÄ ett dataföretag. Hans projekt Àr försenat, projektmedlemmarna utslitna och kunden börjar bli otÄlig. Mer övertid och saxande med hÀmtningar och lÀmningar pÄ dagis tillsammans med en lika hÄrt arbetande fru tÀr pÄ vardagen, men Martin vill att bÄde jobbet och familjen ska fÄ plats i hans liv.

TvÄ mÀnniskor ur miljarder som har befolkat vÄr jord under historiens gÄng. Vi har mycket gemensamt trots avstÄnd i tid och rum.