(24)

Himoshoppaaja korjaa potin

Hörbuch


Himoshoppaaja-sarjan kahdeksas osa!

Himoshoppaaja tien pÀÀllÀ tÀrkeÀssÀ pelastusoperaatiossa.

Hauskanpitoa ei voi vÀlttÀÀ, kun Becky Bloomwood ja hilpeÀ joukko rakasta perhettÀ ja ystÀviÀ (vihamieskin kyydissÀ!) lÀhtevÀt etsimÀÀn Beckyn kadonnutta isÀÀ. IsÀ Graham vain salamyhkÀisesti totesi, ettÀ hÀnen "pitÀÀ hoitaa yksi juttu" ja sitten teki katoamistempun pienessÀ porukassa. Naiset ovat vakuuttuneita, ettÀ kadonneet ovat vÀhintÀÀnkin hankkiutuneet hengenvaaraan. Becky tuntee raastavaa syyllisyyttÀ laiminlyötyÀÀn isÀÀnsÀ Los Angelesin kiihkeÀssÀ menossa, lisÀksi Becky uumoilee ettÀ pitkÀsÀÀrilunttu, Alicia, uhkaa hÀnen ja Suzen ystÀvyyttÀ. Las Vegasissa on otettava valtava riski. Se ei pelaa joka pelkÀÀ.

Himoshoppaaja-sarjan osat ovat 1. Himoshoppaajan salaiset unelmat, 2. Himoshoppaaja vierailla mailla, 3. Himoshoppaajan ratkaiseva askel, 4. Himoshoppaajan sisko, 5. Himoshoppaajan vauva, 6. Minishoppaaja, 7. Himoshoppaaja tÀhtien tiellÀ, 8. Himoshoppaaja korjaa potin

Sophie Kinsella (oikealta nimeltÀÀn Madeleine Wickham, s. 1969, Lontoo) on englantilainen bestsellerkirjailija. Ennen kirjailijaksi ryhtymistÀÀn hÀn opiskeli Oxfordissa ja toimi taloustoimittajana. Kinsella tunnetaan huippusuosituista chick lit -romaaneistaan ja erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan.


Sprecher*in: Elsa Saisio
Dauer: