(1)

Honung - erotiska noveller

E-Book


"Jag kommer ihÄg det som det var igÄr", sade moster Amalie. "Jag var sjutton Är gammal och fullvuxen", fortsatte hon, "men fortfarande lika söt som ett barn. Jag ville ha Mads och hade kommit fram till en avancerad plan för att fÄ honom."

En dag nÀr jag var i lantbutiken kunde jag inte motstÄ frestelsen och stal en liten burk honung frÄn disken, medan köpmannen Mads var ute i lagret för att hÀmta de varor vi bestÀllt frÄn honom. Jag lyckades gömma burken innan han kom tillbaka, men efter att jag sagt adjö och var pÄ vÀg till dörren kÀnde jag en stor nÀve pÄ min axel och det var precis enligt min plan. "NÄ?", sade Mads strÀngt, "var har du gömt det du stal frÄn mig?" Mads gick emot mig och jag backade sÄ att min rumpa stötte emot förpackningsbordet som stod mitt pÄ golvet. Mina bröst pressades mot hans överkropp...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.